St Andre - St Hilaire július4-11

St André és St hilaire 2020 július 4-11. Termikelgetés és Távrepülés az alső alpokban franciaországban

"Long mountain ridges, powerful thermals and 300 days of sunshine per year make Saint-André-les-Alpes one of the world’s best paragliding sites."

Elég jó a hely nem hiába rendeztek itt europa bajnokságot is már. kényelmes nagy starthely hatalmas leszálló, atom gyogyi is van este. kezdőktől haladókig mindenkinek megfelelő helyszin.

kiutazás: Repülővel NIZZÁBA. ott veszlek fel titeket a kisbusszal és irány St andré. a felszereléseket kiviszem a kisbuszommal igy elég a legolcsőbb jegyet megvenni. tapasztalataim szerint a wizzairnél a jegyek sokkal olcsóbbak nizzába ha előtte pár héttel veszed meg mintha most előre lefoglalnád.

szállás: kempingem vagy apartmanban, ez önköltséges, de a foglalást elintézem a jelentkezők igényei szerint. az apartmanokat már érdemes most lefoglalni mert elég felkapott a hely és félő hogy az utolsó hetekben csak drágább szállásokat találunk majd.

felszállitás naponta 1szer reggel 10es indulással. helyi felszálllitás is van ha valaki idő előtt lerohadna. jó idő esetén átautózunk st hilairéba is(akár 2 napot is ráádozhatunk) a nagy sziklák birodalmába (kb 2 óra autóval) itt hatalmas sziklafalak mellett lehet repülni, nagyon jól tart mindkét hegy és az évnek ebben az időszakában a szokásos genovai anticiklon elég sok repülésre alkalmas napot tesz lehetővé

Családoknak is kiváló. st andré mellett hatalmas tó van ahol fürdeni lehet és számos kirándulás és egyéb program is kivitelezhető a hozzátartozóknak

Ebben a táborban igény szerint lehetőség lesz termikelés és alpesi távrepülés oktatásra tandem ernyővel. ennek feltételei és részleteiről érdeklődj nálam privátban.

Részvételi feltétel: minimum A vizsga, érvényes papirok (ippi kártya) és baleset biztositás.

Részvételi dij: 220 euro ami tartalmazza a transzfert a reptérről st andreba és vissza, napi felszállitásokat, és látogatást st hilairéba.

nem tartalmazza: szállás étkezést, a st hilairéba látogatás során hegyi vasut visz a starthelyre ami szintén önköltséges valamint a napijegyeket ha kérik.

minimum 6 jelentkező szükséges.

az első videon st andré után tolom végig a gerincen. a másik video közvetlen start után készült st hilairéban. szóval gyertek!

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...