Siklóernyős tanfolyam

A siklóernyős tanfolyamok hétvégente Budapesten a Hármashatár-hegyen, a Pilisben és egyéb általában Budapest környéki helyszíneken folynak. Nálunk nincs tumultus! Egy kurzuson maximum 3-5 embert tanítunk, ezért nálunk nincs zsúfolt sorban állás és várakozás. Az oktatás menete is szabadabb mint máshol, ha kel egy-két ember miatt is kimegyünk oktatni.

Ebben próbálunk különbözni más iskoláktól, meggyőződésünk hogy így sokkal hatásosabb oktatást tudunk nyújtani. A siklóernyős tanfolyam idejére (6-8 hétvége) a teljes felszerelést biztosítjuk, ezek a következők: siklóernyők, védőprotektoros beülők, rádiók, sisakok. Amit tőled elvárunk: magas szárú bakancs, és jó nagy elszántság...

Alaptanfolyam:

A fokozatosság elvét szem előtt tartva előbb a talaj menti ernyőkezelést, majd kis dombos és végül magashegyi startokat fogjuk gyakorolni. Az első alkalmakkor a résztvevők csak pár méter magasra emelkednek fel, majd fokozatosan haladva, egyre magasabb hegyekről repülnek.
Amikor a startolás és az ernyő irányítása, kezelése jól megy, akkor kezdődhet a  lejtőszelezés technikájának elsajátítása, melynek segítségével akár több órát is
fennmaradhat a növendék a levegőben. Ezután -igény szerint- szervezünk csörlős oktatást, aminek lényege, hogy a kezdő pilóta a hegyi startolás technikáján túl, csörlésben is jártasságot szerezzen.

A tanfolyam ára 170000 Ft, amely minden költséget, vizsgadíjakat is tartalmazza. A sikeres vizsga után nemzetközi önálló repülésre jogosító igazolványt kapsz.

Mennyi ideig tart a siklóernyős alaptanfolyam ?

Általában 6-8 hétvége, az időjárástól függően. Ez azt jelenti hogy legalább 10-12 alkalmas napot kell kifognunk. Persze itt is vannak akik gyorsabban haladnak.
A tanfolyamok hétvégén folynak. Egy csoport oktatása így kb. 1,5-2 hónapot vesz igénybe. Az elméleti oktatások a gyakorlati képzéssel párhuzamosan folynak, illetve 2 alkalommal egy kétórás elméleti képzést tartunk tantermünkben, igény szerinti időbeosztással.

Képzés helyszín: (a tanfolyam alatt a helyszín majd változik, több közeli repülőterületet és starthelyet megismerünk majd)

Találkozó: hidegkúti vitorlázó repülőtér...találkozó a Hidegkúti repülőtér bejáratánál:
- 2kerület Arad utca és kővári út sarok!

Hétvégi siklóernyős tanfolyamok időpontja 2022-ben:

bármelyik hétvégén be lehet kapcsolódni az oktatásba, a részletekért keress meg az elérhetőségeim egyikén.

az alábbi linken található kapcsolati űrlapon add meg az elérhetőségedet és megkeresünk a részletekkel.

Jelentkezz online most! katt ide...

Ha ismerőskén, barátként többen jelentkeztek a képzésre, (minimum 3an) akkor akár a tanfolyam kezdés időpontját és időbeosztását teljesen rátok szabjuk, az általatok kiszemelt időpontban állunk a rendelkezésetekre és az árakból is kedvezményt kaptok.
Bármilyen kérdéseddel fordulj bizalommal hozzánk!

A találkozó helyszíne: 2 kerület Arad utca és kővári út sarka.

contentmap_plugin

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...