Siklóernyők állapotfelmérése, műszaki bevizsgálása

Vállaljuk siklóernyők állapotfelmérését, vizsgáztatását, igény esetén a szükséges javításokat szakműhelyben elvégeztetjük, valamint a mentőernyő újrahajtását is elvégezzük. Távolabb élő sporttársaknak akiknek esetleg nehezebben adatik meg egy ilyen vizsgálatra való eljutás, a műszaki bevizsgálás megvárható, személyesen végigkövethető. Előzetes egyeztetés és információkért keress meg.

 A műszaki vizsgálat a következőket tartalmazza:

  • az ernyő általános átvizsgálása - szakadások egyéb sérülések keresése.
  • a kupola porozitásának mérése hivatalos műszerrel.
  • kupola szakítószilárdságának ellenőrzése,
  • zsinórzat, zsinórszimetria és heveder ellenőrzése,
  • bevizsgálási tanúsítvány kiállítása.
  • Állászögvizsgálat lézerrel, excel dokumentációval.

A műszaki bevizsgálásra hozzátok magatokkal az siklóernyő törzskönyvét, és egyéb dokumentumait. Ha ez nem áll rendelkezésre beszerezzük a szükséges adatokat, és kiállítjuk a siklóernyő törzskönyvét.

A siklóernyős műszaki bevizsgálás díja állásszögbevizsgálással: 8000ft.- az esetleges kis hibákat műhelyemben azonnal orvosolni tudom.

Nem mindegy hogyan van hajtva és milyen módon van csomagolva a siklóernyő mentőernyő. Ha egyszer az életben a siklóernyő valamilyen oknál fogva repülhetetlenné válik , elkerülhetetlen hogy mentőernyőt dobjunk. Ebben a pillanatban az ember mindent megadna azért hogy zökkenőmentesen, problémák nélkül nyíljon minél hamarabb az életmentő eszköz, ami tulajdonképpen egy utolsó sansz is egyben. Ezért is szükséges legalább évente szemrevételezni, átszellőztetni és áthajtani a mentőernyőt. 10éves tapasztalat, előzetes egyeztetés alapján akár megvárható, végigkövethető.

Az újrahajtás ára 4000ft,-

 

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...