Siklóernyős tandemrepülés

Hatósági vizsgával rendelkező rutinos siklóernyős pilóta irányítása mellett azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb ágával a siklóernyőzéssel. A levegőben ki is próbálhatod a siklóernyő irányítását és a repülésről videó felvétel is készül.  Nagyon jó ajándék egy ilyen élménnyel meglepni ismerőseidet szeretteidet, ezért találtuk ki a siklóernyős tandemkupont ami ajándékozhatóvá varázsolja ezt a garantáltan ütős, életet végigkísérő extrém élményajándékot. Az elmúlt 11 évben több mint 800 an kóstolhattak bele a siklóernyőzésbe tandemrepülés formájában nálunk mindezt 100százalék balesetmentesen!

Mit kell tudni egy siklóernyős tandemrepülésről?

Általában Budapesten környékén a Hármashatár hegyen, a Pilisben, vagy Gödöllő környékén repülünk a felszállás helyszinét az aktuális időjárás függvényében választjuk ki, mivel a siklóernyősök repülési helyszíne nagyban függ az aktuális időjárás és szélviszonyoktól ezért érdemes a kiszemelt időpont előtt egy pár nappal a helyszínt pontosan egyeztetni. Tehát időjárás és széliránytól függően választjuk ki az aznap siklóernyőzésre legalkalmasabb helyszínt ezután egy közösen megbeszélt találkozóhelyről együtt közelítjük meg a felszállási helyet azaz starthelyet. Előfordulhat hogy a starthelyre(hegytetőre) csak gyalogosan lehet felmenni ami általában maximum negyedóra húsz perces erdei sétákat jelent. A repülés előtt egy rövid 10 perces földi előkészítés után emelkedünk a levegőbe és az időjárástól függően hosszabb rövidebb ideig a levegőben maradni. Lehetőség van hoszabb repülésekre is ezért két szintet jelöltünk meg: alap repülés és teljesitményrepülés. A siklóernyős repülés időtartama nem kifejezetten csak a pilótától függ, az aznapi szél erőssége fogja meghatározni hogy mennyi ideig tudunk a levegőben maradni de alapesetben minimum 5-10  perces siklóernyőzést garantálunk teljesitményrepülésnél 20-30peret töltünk a levegőben, mindkét esetben professzionális gopro kamerával örökitjük meg a repülést amit repülés után megkap minden utas. Előfordulhat hogy az időjárás szeszélyeinek kitéve várakoznunk kell a starthelyen az esetleges túl erős, vagy túl gyenge szél miatt sőt ritkán de az is előfordulhat hogy az előrejelzéssel ellentétben mégsem kedvez a siklóernyős tandemrepüléshez az időjárás ezért kérem ezt vegyék figyelembe éppen ezért érdemes erre az alkalomra minimum két-három órát is rászánni! súlyhatár: 110kg

A legkedvezőbb időszak a siklóernyőzéshez általában márciustól novemberig végéig, 12-16 óra között

A legkedvezőbb és nekünk legkézenfekvőbb területek: Hármashatár hegy, Csolnok, Gödöllő repülőtér.

Az alaprepülés ára: 19900ft.-ez egy 5-10 perces repülést jelent videófelvétellel.

A teljesitményrepülés 24900ft -ez 20-30perces vagy annál hoszabb repülést takar videófelvétellel.

Az alábbi linken online JELENTKEZNI. kérjük a megjegyzés rovatba tüntesd fel melyik ajánlat érdekel:alap, vagy teljesitményrepülés.

Jelentkezz most online! katt ide...


Tandemrepülés ajándékba: Siklóernyős ajándék tandemkupon:

Ha egy igazán felejthetetlen meglepetéssel akarod meglepni ismerőseidet- szeretteidet, ha egy garantáltan életet végigkísérő élményt szeretnél  ajándékozni nekik akkor ezt neked találtuk ki.

Tandemkupon részletekért KATT IDE...


Levelező lista

E-mail:

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon DVD melléklettel

részletek itt...

Intenzív kurzus

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig.

részletek itt...