Siklóernyős tanfolyam

A siklóernyős tanfolyamok hétvégente Budapesten a Hármashatár-hegyen, a Pilisben és egyéb általában Budapest környéki helyszíneken folynak. Nálunk nincs tumultus! Egy kurzuson maximum 3-5 embert tanítunk, ezért nálunk nincs zsúfolt sorban állás és várakozás. Az oktatás menete is szabadabb mint máshol, ha kel egy-két ember miatt is kimegyünk oktatni.

Bővebben...

Intenzív siklóernyős tanfolyam

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig. Nálunk nincs tumultus! Egy kurzuson maximum 4 embert tanítunk, ezért nálunk nincs zsúfolt sorban állás, és várakozás. Az oktatás menete is szabadabb mint máshol, ha kell egy ember miatt is kimegyünk oktatni.

Bővebben...

Intenzív tanfolyam a Mátrában

8 napos intenzív siklóernyõs tanfolyam + szállás a Mátrában az ország legjobban karbantartott és felszerelt oktatóparkjában Fedémesen. Mivel Zsédelyi Laci bács itt él, ezért itt teljesen egyénre szabható a képzés! Teljesen a te időbeosztásodhoz tudunk igazodni!

Bővebben...

Kétnapos siklóernyős kurzus

Ezt a két alkalomból álló "kis dombos" kurzust azoknak ajánljuk akik jobban bele szeretnének látni a siklóernyőzés rejtett kihívásaiba, és esetleg ez után döntenének hogy belevágnak e a komplett tanfolyamba. És ajánljuk azoknak is akik egyszerűen a repülés utáni kíváncsiságából végzik el ezt a két alkalmas képzést.

Bővebben...

Levelező lista

E-mail:

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon DVD melléklettel

részletek itt...

Intenzív kurzus

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig.

részletek itt...