Intenzív siklóernyős tanfolyam

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig. Nálunk nincs tumultus! Egy kurzuson maximum 4 embert tanítunk, ezért nálunk nincs zsúfolt sorban állás, és várakozás. Az oktatás menete is szabadabb mint máshol, ha kell egy ember miatt is kimegyünk oktatni.

Ebben próbálunk különbözni más iskoláktól, meggyőződésünk hogy így sokkal hatásosabb oktatást tudunk nyújtani.  A tanfolyam végén sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően önálló repülésre jogosító igazolvány.

Intenzív kurzusainkon minimum 8 egymást követő alkalommal jutsz el az elmélettől kezdve egészen az önálló repülésig. A tanfolyam alatt ellsajátítod a siklóernyőzés alapjait, és megismered a legkedveltebb starthelyeket. Az elméleti képzések a gyakorlattal egybekötve párhuzamosan történnek. A gyakorlati repülések során végig rádió összeköttetésben vagyunk ez garantálja a legbiztonságosabb képzést.

Előfordulhat hogy az időjárás nem kedvez vagy nem vagy elég FITT vagy egyéb problémák miatt nem sikerül a kiszemelt 8 alkalom alatt vizsgáig jutnod ezért így nappal is elhúzódik a tanulás de ilyen esetekben nincs plusz költség nálam. Ha normális a hozzáálásod akkor a befizetett tanfolyam a vizsgadíjat is tartalmazza.

A tanfolyam ára 120000 Ft.

Időpontok 2019 ban:

az induló kurzusainkról kérlek érdeklődj telefonon: 06304630809

A tanfolyam kezdési időpontja változhat a jelentkezők számától és az időjárás szeszélyeitől. Terveink szerint a fent felsorolt időpontokban elindítjuk a kurzust de ellőfordulhat hogy a felsorolt dátumokon kívűl is indul egyéni csoport ahová esetleg becsatlakozhatsz,l ezért mindenféleképen érdeklődj nálam emailban vagy telefonon ha komolyan bele szeretnél vágni. Ha nagyon kényes az időbeosztásod nálam lehetőség van teljesen személyre szabott oktatásra is.

Minimum 3 fős baráti csoport, társaság esetén az alap kurzus mellett akár egyéb más, az általatok jónak látott  időpontokban is elindítjuk az intenzív kurzust, azaz ebben az esetben mi igazodunk a ti időbeosztásotokhoz plusz az önszerveződő csoportoknak kis kedvezményt is adunk.

Érdeklődj vagy jelentkezz online most! katt ide...

A találkozó helyszíne:

contentmap_plugin

Levelező lista

E-mail:

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon DVD melléklettel

részletek itt...

Intenzív kurzus

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig.

részletek itt...